MIDLAND BOUWKUNDIG EXPERTISEBUREAU

Sinds 1986 een betrouwbare en deskundige partij !

Onze overige activiteiten zijn

Trillingmetingen
Met een trillingmetingen kan vertraging, hoge kosten en schadeclaims worden voorkomen. Trillingen kunnen binnen bepaalde grenzen geen kwaad, maar worden deze grenzen overschreden dan kan afhankelijk van de duur schade optreden. Om schade te voorkomen worden alle trillingen gemeten die vrijkomen tijdens de risicovolle werkzaamheden. Afhankelijk van de staat van de aangrenzende bebouwing wordt een keuze gemaakt van het type meting. Na het bepalen van het type, bewaken wij de trillingen en constateren op tijd wanneer er grenzen worden bereikt. Het gehele traject wordt tijdens het meten opgeslagen en kan in detail worden uitgedraaid.. 

Scheurmetingen
Scheurwijdtemeters kunnen worden geplaatst over aanwezige scheurvormingen. De nul-situatie van de scheurwijdtemeter zal door middel van een foto, ondersteund met tekst, worden vastgelegd tijdens de voor- of tussenopname. De vergroting van aanwezige scheurvormingen kan door monitoren nauwkeurig worden gevolgd.
Indien u wilt weten of de scheur nog actief is komt onze meettechnicus een scheurmeter plaatsen op de betreffende scheur. Het maakt niet uit of een scheur in het metselwerk of in het beton zit. De scheurmeter wordt bevestigd met lijm en/of kleine schroeven. Na een bepaalde tijd kijken we aan de hand van de scheurmeter of de scheur in de betreffende periode actief is geweest.

Wilt u meer weten over scheurmeters en het plaatsen hiervan neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan

 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn